Homøopati og Bach blomster remdier

Afbalancere kroppens svagheder og aktivere evnen til selvhelbredelse

Alle de test jeg laver, udføres  via kinesiologisk test.

Homøopati 

Der findes utrolig mange homøopatiske midler og det kan være svært at finde rundt i, hvilke midler der hjælper på et givent symptom. 

Derfor anbefaler jeg, at der laves en kinesiologisk test, så vi kan teste os frem til, hvad netop din krop har behov for. 

Jeg har mange testsæt, så vi har mulighed for at teste bredt og specifikt. 

Jeg laver også vitamin og mineral, hvor vi tester for mangel og for stort indtag. Har du brug for en fødevare test, da medbring gerne de produkter du er i tvivl om, du kan tåle. 

Bach Blomster Remedier

Der findes 38 enkelt remedier (forskellige udtræk) i serien fra Dr. Bach. Alle hjælper med at ændre en negativ følelsesmæssig tilstand til noget positivt. Meget effektfuldt for både dyr og mennesker.             

Hvordan anvender jeg Bach dråber?

Man kan anvende dråberne hver for sig eller sammensætte en speciel blanding, som netop passer til dit eller dit dyrs følelsesmæssige behov.

Er det en nu her følelse, skal der anvendes 2 dråber. Hos dyr kan det gives på en godbid eller dryppes direkte i munden. Er det til dig selv, kan du komme 2 dråber i et glas vand.  

Ved en "behandlerflaske" udvælges der maximalt 7 forskellige remedier, som blandes i en glasflaske fylde med rent vand og lidt alkohol. Her skal der indtages 4 dråber 4 gange om dagen.

Du kan læse om de 38 remedier ved at klikke på knappen nedeunder.

 

Både til dyr og mennesker

Bestil en flaske

Det er muligt at bestille en flaske, som netop er sammensat efter dit eller dit kæledyrs behov. Du kan via bookings kalenderen, bestille tid til rådgivning - dette er gratis når du køber en flaske ellers koster det 150 kr. som afregnes via mobile pay.

Flakserne kan bestilles i 3 størrelser:

  • 30 ml
  • 50 ml
  • 100 ml