Akupunktur

Afbalancerende behandlingsform, hvor hele kroppen behandles og ikke kun de enkelte symptomer.

Akupunktur

Akupunktur betyder behandling med nåle. Det er en afbalancerende behandlingsform, hvor hele kroppen behandles og ikke kun de enkelte symptomer. Formålet er at skabe balance mellem Yin og Yang samt sørge for, at Qi som er livsenergien, kan cirkulere frit og i de rigtige retninger i kroppen energibaner/meridianer. Ubalancer eller blokeringer i energibanerne kan medføre smerter eller sygdom.

Nålene sidder i op til ca. 20 minutter og der kan behandles 1-2 gange om ugen. Efter 3-5 behandlinger vurderes det, om akupunkturen har haft effekt. Der vurderes i det enkelte tilfælde, hvordan der yderligere kan behandles for at opnå de bedste resultater. Den første effekt man mærker efter en behandling er ofte en bedre nattesøvn. Herefter vil man opleve at eventuelle smerter eller gener reduceres.​

Øreakupunktur

Øreakupunktur, også kendt som aurikuloterapi, er en skånsom og effektiv metode, der bruger små nåle placeret på specifikke punkter på øret til at lindre forskellige lidelser og fremme generel velvære. Der kan også anvendes ørefrø eller permanåle. 
Behandlingerne sigter mod at lindre smerte, reducere stress, støtte i rygestop og vægttab. Jeg arbejder ud fra et TCM perspektiv og kombinere ofte øreakupunktur med alm. akupunktur. 


Myggebehandling

Det lyder måske skørt, at man kan behandle for myggestik. Behandlingen går ud på at aktivere produktionen af specielle signalstoffer/hormoner fra binyrerne. De stoffer vores krop herefter udsender, gør at myggene ikke er helt så vilde med os, som de plejer. 

Jeg kan ikke garantere at du ikke møder en meget sulten myg, men jeg kan garantere at du vil have færre byggestik end du plejer. En behandling holder ca. 3 måneder. 

Det er vigtigt at du forbereder dig grundigt før dit første besøg i klinikken. Det er dine helbredsinformationer, der danner grundlag for akupunkturbehandlingen, så alle små som store skavaner er vigtige for at kunne skabe balance i kroppen igen.