Loading...

Her ligger min klinik 

Jeg bor på en lille landejendom mellem Davinde og Birkum på Fyn. Det er ca. 10 km fra Odense. 

Her bor jeg sammen med min familien, vores hunde, kat, heste og køer. 

Vi har 2 indkørsler - begge kan bruges, og bringer dig lige til klinikkens dør. Kommer du med hest, er det let bare at holde langes den hvide lade, så kan du trille her fra igen uden at skulle bakke.

Tidsbestilling

Det er kun muligt at komme, hvis du i forvejen har en tid. Det er ikke alle dage jeg arbejde hjemme i klinikken og du vil derfor komme til en lukket klinik. 

Det er muligt at bokke i dette tidsrum:

Man-torsdag: kl 8.00-16,00

Fredag:         kl. 8.00-14.00

Dette gælder også for mine udekørende ydelser

Du kan bokke tid her  


Det er kun muligt at book tider til heste om fredagen i klinikken. Hvis du ønsker hjemmebesøg, da kontakt mig på SMS 29893205. Jeg svare hurtigst muligt mellem kl.8-16 på hverdage.

Jeg kører IKKE ud i weekenderne. 

Betaling

Når du booker online, skal du betale med det samme. Online har du mulighed for at betale med Dankort, MasterCard, Visa, MobilePay og Apple Pay. Der vil IKKE stå Klinik Jylov på dit kontoudtog, der vil stå EasyMe, da det er dem der står for at styre transaktionerne. 

I klinikken kan du betale med MobilePay, Visa og Mastercard. Jeg er ikke så glad for kontanter, da jeg ofte har svært ved at give tilbage og ikke har nogle bytte penge i klinikken eller i bilen. 

Afbud

Det kan ske at man bliver syg. Desværre oplever jeg ofte afbud med meget kort varsel. Melder du afbud mindre en 24 timer før din tid, er du forpligtet til at betale ½ af det beløb, der er booket for. 

Du modtager en SMS 30 timer før dit besøg. Et afbud skal derfor senest ske der.