Loading...

Ophold med fokus på behanlding

Nogle heste har brug for et længer varigt behandlingsforløb. Det kan være en besværlig og dyr fornøjelse. Derfor har jeg gjort det muligt at få sin hest på ophold hos mig.

Er din hest for eksempel igennem et akupunktur-/akupressurforløb, skal den i opstartsfasen, have behandling hver dag. Det kan være tidskrævende og dyrt at få mig ud. Er din hest derimod hos mig, kan vi sammensætte et præcist forløb, som er billigere end at få mig ud hver dag. Derudover kan vi kombinere behandlingen med andre former for behandling eller træning. Der er uendelige kombinationsmuligheder, for at få sammensat et forløb.

Behandling og genoptræning sammensættes ofte i samråd med din dyrlæge. Det kan være du ikke selv har mulighed for at gå med din hest, hvis den har behov for det. En mulighed er også at du ikke selv kan give den medicin eller skifte bandager. Måske du har en hingst, som er blevet kastreret og du gerne vil give såret laserbehandling hver dag. Alt sammen noget vi kan være behjælpelige med.


Behandling med laser
Her er en oldeborghoppe i genoptræning for en gaffelbåndsskade. Her er jeg ved at give hende laser på skaden. 

Udover laser har hun fået akupunktur/akupressur behandling, været gennem et SIT forløb på 7 behandlinger. 

 

 

 

Ferie ophold

Har du svært ved at få passet din hest i en kortere eller længere periode, så kan din hest kommer på ferie hos os. Hvis du vil forkæle den mens den er her, er det muligt at bestille forskellige behandilnger til den, mens den er på ferie her. 

Her har jeg besøg af to feriegæster, som bruger opholdet til at ride i vores skønne naturområde i Tarup/Davinde.

Priser

Det koster 100 kr. pr døgn at være her. Der kan frit vælges mellem opstaldning i boks eller i løsdrift. Der er fri hø med i prisen. Det er muligt at købe krybbefoder - vi bruger foder fra Dangro. Ønskes andet, da skal det selv medbringes. 

Her kan du se et lille udpluk af de heste jeg har arbejdet med

Billeder af heste klinikken